vrijdag 23 juli 2010 23:54

Hi Marcel,

Mijn vakantie was super! Ik heb voor het eerst gedoken en was helemaal gefascineerd door de onderwaterwereld. Je komt ogen tekort om van al die vurig gekleurde koralen en vissen te genieten. In bijlage heb ik wat foto’s toegevoegd (onderwater foto’s zijn niet erg scherp maar geven wel een indruk). En de stranden zijn helder blauw; zelfs bij een diepte van 5 meter kan je de bodem nog prima zien.

Met de vogels is het volgens mij prima gegaan. Ze zagen er goed uit en waren erg beweeglijk en enthousiast. Van Thysia zag ik dat haar grote staartveertjes weg zijn. Waren die afgebroken door het vele stoeien met Roestie? Thuis heb ik dat ook gezien. Doordat ze zoveel stoeien met elkaar of bij het klimmen met de staart tegen de kooi langs gaan, breken wat veertjes af.

Pilar heeft de eigenschap dat haar veertjes erg snel groeien. Hopelijk heeft dat geen problemen gegeven bij het naar buiten gaan.

Ik ben erg tevreden en ook blij een stekkie te hebben gevonden voor de vogels waar ik op kan vertrouwen dat mn beestjes goed worden verzorgd.

Een echte verrassing was de fotolijst die Jeanet meegaf. Echt gaaf de combinatie van foto’s van alle drie de vogels in 1 lijst. Het is dan ook een herinnering van hun vakantie bij jullie en een reminder aan het pension voor een volgende keer.

Jullie allemaal super bedankt voor de goede zorg!

Groeten,

Lizbeth
Leiden, Zuid Holland

Ps: Jammer dat de afstand zo groot is, anders had ik ze ook voor kortere periodes bij jullie gebracht. Voor de grote vakanties heb ik in ieder geval jullie als vast stekkie voor de caiques en zonparkiet.