Contact: 06-12203170

Vogelpension.nl
Mijn baasje op vakantie? en WIJ dan?

Het vogelhotel

Breng uw vogel(s) onder in ons vogelpension annex vogelhotel als u op vakantie gaat of door omstandigheden niet voor uw vogel(s) kunt zorgen. In een ruim opgezet pension en in zeer ruime kooien krijgt uw vogel onze volledige aandacht. Maar ook hebben wij diverse buitenvluchten ter beschikking. Zo kunnen ook volièrevogels bij ons opgevangen worden. Mocht u gaan verhuizen en u heeft uw nieuwe volière nog niet gereed, dan bieden wij u de oplossing.

Wij zijn een: 100 % vogelpension / vogelhotel / vogelopvang.

Wij vangen geen andere dieren op, alleen gevederde vrienden. Uw vogel geniet bij ons van de natuurlijke omgeving. Wij zijn namelijk gesitueerd in het buitengebied omgeven door “groen”. Bij ons kunt u zomaar in het wild de bonte en groene specht aantreffen maar ook gaaien en patrijzen.

Hygiëne staat bij ons voorop. Op die grond mag niemand in ons pension. Dit is uiteraard in het belang van uw vogel en het belang van de andere vogels. U kunt vanzelfsprekend wel zien waar uw vogel komt te zitten.  Ons pension is voorzien van luchtreinigers welke eventuele virussen en bacteriën doodt. Om te zorgen dat uw vogel niet ten prooi valt aan een eventuele ziekte, willen wij alles zoveel mogelijk gescheiden houden. Wij hebben een apart verblijf voor de grote vogel zoals de ara, kaketoe, amazone, grijze roodstaart, edel papegaai, bonte boer etc. Hier komen alleen vogels die recent negatief getest zijn op de bekende ziektes als PBFD, Polyoma en Chlamydia. Daarnaast een verblijf voor de niet geteste vogel. Het derde verblijf is het buitenverblijf en bestaat uit diverse vluchten. Mochten wij onverhoopts iets aan uw vogel merken, dan schromen wij niet om een vogelarts of een in Nederland zeer hoog aangeschreven papegaaienkweker in te schakelen.

Vogelpension