Klantervaringen

dat geeft ons altijd een goed gevoel

Balou , ons senegalpapegaaitje was voor de derde maal in het vogelpension bij Marcel en Jeanet.

Lees verder

Ze komt als herboren terug van Marcel

Papegaaien Forum – Het forum voor Papegaaien Liefhebbers > Discussie forums > Oppas gezocht > Vogelpension

Lees verder

Diva helemaal "als nieuw" weer terug is gekomen

dinsdag 01 juli 2014 10:41 Dag Marcel, Weer een jaartje voorbij, hoop dat het goed met je/jullie gaat. Voor dit jaar gaan we weer de zomervakantie naar Luttenberg op vakantie. De eerste 3 weken pendelen we wat op en neer en moeten we nog werken; dus lossen we elkaar af. Maar voor de laatste 3…

Lees verder

Erg naar hun zin hebben gehad in jullie super mooie vogelpension

We wilden nog even laten weten dat Chiquita en Rico het erg naar hun zin hebben gehad in jullie super mooie vogelpension.

Lees verder

Wat een geweldige opvang

Onze Dorus (19 jarige grijze roodstaart papegaai) ging tijdens onze vakantie altijd naar onze kinderen of familie/vrienden. In de loop van de jaren kwam daar verandering in door o.a. dat de mensen een kat namen of zelf op vakantie waren, allergisch etc. Dus, zochten we naar een appartement of huisje waar we Dorus mee konden nemen,

Lees verder

Altijd goed om te horen

Hiermede wil ik u bedanken voor de snelle en correcte uitvoering van de bestelling. Deze mocht ik vanmorgen ontvangen. De broedblokken zien er prachtig uit en zijn van goede kwaliteit voor een lage prijs.

Lees verder

Deze werden netjes en gratis afgeleverd door Vogelpension.nl aan huis geleverd.

Guido Kempeneers één van de bekendste agaporniden kwekers in België en immer verdienstelijk op de wereldkampioenschappen, bestelt de Van Keulen kweekkooien bij ons.

Lees verder

Onze vakantie is mede daardoor een succes geworden

Hallo Marcel & Jeanet, Wij hebben de duiven nog steeds en het ziet er naar uit dat wij ze voorlopig houden. Maar wel bedankt voor jullie reactie.

Lees verder

Wat is het een happy vogel

Hallo Lieve mensen, Kokkie is weer helemaal thuis en wat is het een happy vogel. Dank jullie wel voor de goede zorgen! Wij vinden het echt fantastisch om te merken dat ze als we haar komen ophalen zo relaxed reageert en helemaal zichzelf is.

Lees verder

Ze zien er goed uit

Graag willen wij jullie bedanken voor de goede zorgen van onze 4 kippen. Ze zien er goed uit en lopen nu weer heerlijk thuis rond te scharrelen

Lees verder

Zonder jou weet ik niet wat we hadden moeten doen

Feathers is thuis…. gisteren is hij om 1 uur afgeleverd, hij zag er een beetje scruffy uit (laatste foto) maar na een douche met baasje is hij weer helemaal het heertje!

Lees verder

We zullen zeker in de toekomst Ozzy weer bij jullie laten logeren

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen voor Ozzy. Hij is weer helemaal thuis!!. We hebben wel de indruk dat hij wat rustiger is geworden en dat vinden wij wel fijn.

Lees verder