donderdag 24 december 2009 00:45

Hallo Marcel,

Allereerst mijn excuses, dat ik niet eerder naar jou gemaild heb. Oorzaak een behoorlijke val, waardoor ik een paar weken uitgeschakeld was, maar niettemin daarna is het gewoon in het vergeetboek geraakt. Dank je nog wel voor de mooie foto’s van onze Lorre. Ik heb ze meteen afgedrukt en draag er één in mijn portemonnaie mee. Wij konden aan alles merken, dat onze groene kip het fijn heeft gehad bij jullie. Ze was heerlijk ontspannen thuis en vroeg geen extra aandacht. Mijn man heeft, omdat ze dat bij jou ook aangaf, haar twee staafjes voer per dag erbij gegeven. Ze at ze inderdaad ook lekker op. Maar na ong. 3 weken begon ze ze te verpulveren, ook vonden we dat ze wat te dik en daardoor lui werd. Ze klom niet meer lekker door haar boom. Dus nu krijgt ze i.p.v de extra staafjes, gewoon wat meer fruit. Als ze ziet, dat ik een peer eet, gaat ze helemaal uit haar bol. Ze krijgt dan het kruisje en het is verbazingwekkend hoe ze de pitjes dan nog helemaal ontleed en alleen het binnenste opeet. Nogmaals Marcel, we zijn héél blij, dat ze bij jullie mocht logeren en we houden ons aanbevolen voor volgend jaar. Wij wensen jou en je hele gezin fijne kerstdagen, een goed uiteinde en berengoed begin, maar vooral een héél gezond 2010.
h.gr. Nenny Visser, Exloo Drenthe