Contact: 06-12203170

Vogelpension.nl
Mijn baasje op vakantie? en WIJ dan?

Wie zijn wij

Over ons

In 2007 heb ik (Marcel) van mijn hobby werk gemaakt en heb daarin het gezin bij betrokken. Gedurende het gehele jaar vangen wij uw vogels op, verkopen wij verwante artikelen en kunt u daardoor te maken krijgen met onderstaande personen.

Esmee Boxebeld

De jongste telg, Esmee Boxebeld geboren op 28-10-03 is “verantwoordelijk” voor het prijzen van artikelen in onze winkel en entertaint de vogels. Zij kan kaketoe’s laten dansen waar menig danstalent jaloers op is.

Hobby’s: dieren verzorgen (Esmee heeft zelf een Brahma haan, witte melkgeit en een Franse bulldog), computeren en volleybal.

Coen Boxebeld

De oudste telg, Coen Boxebeld geboren op 11-12-1998,  is “verantwoordelijk” voor het schoonmaken van de kooien, helpt mee met het voeren en durft al vele vogels zelfstandig uit de kooi te halen en buiten te zetten.

Hobby’s: voetbal, computeren, dieren verzorgen (Coen heeft zelf een tamme halsbandparkiet) en racen op de strandbuggy en minibike.

Jeanet Boxebeld

Jeanet Boxebeld, eigenaresse geboren op 11-08-1970, doet alle voorkomende werkzaamheden.

Hobby’s: paard rijden, tuinieren en honden

Motto: Carpe Diem

Marcel Boxebeld

Marcel Boxebeld, eigenenaar geboren op 09-03-1971, doet net als Jeanet alle voorkomende werkzaamheden.

Hobby’s: alles wat maar met vogels te maken heeft, computeren, tuinieren, honden, voetbal (passief) en “feestjes en partijen”.

Motto: een dag niet gelachen, een dag niet geleefd.

Rakker en Pluto

En naast het camerasysteem bewaken wij ook het terrein. Maar dan fysiek. De Franse Bulldog (Rakker) is de ondeugendste. Pluto de Boxer is de krachtigste en voor niemand bang.